2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

Valgykit lapus - daugiau nieko nebus: trinta sriuba. Su balandžio pirmąja

Ar jus šiandien apgavo?
a) Taip;
b) Ne;
c) N/N



Ar sunku gyvenime suderinti tai -  kas naudinga ir gražu, kas sveika ir skanu, kas kokybiška ir pigu. Žinoma, dažniausiai sunku. Žinoma, dažnį kiekvienas įsivaizduoja kitaip. Vienam dažnai - tai kiekvieną dieną, kitam dažnai kartą per savaitę, o žiūrėk, sutiksi ir tokį, kuriam dažnai - kartą per mėnesį, metus. Tad kaip dažnai jūs gyvenime meluojate? Išsisukinėjate. Turite talentą meluoti sau, ar meluojate tik kitiems? Vienok, kai melų diena, galite meluoti išsijuosęs, svarbu išlaikyti padorumo ribas :).
Valgykit lapus - nes daugiau nieko nebus - štai kaip puikiai bado metu gali pasitarnauti savo grožį prarandanti kalėdų žvaigždė - Puansetija.


  • Vienas vazonas Puansetijos (400 g);
  • 1 stiklinė sultinio, kuriame virė lapai;
  • 1/3 stiklinės grietinėlės;
  • 4 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio;
  • druskos, pipirų.

  1. Lapus nuskiname ir apverdame;
  2. Susmulkiname su virtuviniu kombainu ar kitu smulkinančiu įrenginiu;
  3. Sultinį užverdame, dedame susmulkinatą masę;
  4. Supilame grietinėlę;
  5. Suberiame prieskonius ir sūrį.




p.s. Su balandžio pirmąja. Vietoje Puansetijos naudojame brokolius :)











2 komentarai:

  1. Oj, gali kas nors iki galo nepaskaitęs ir apsinuodyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai tikiuosi, kad tokių nebus, bet apsidraudžiau http://edieta.mama.lt/naujienos/n500/mokslininkai-neigia-mitus sako, kad nėra ji tokia jau nuodinga.

    AtsakytiPanaikinti