2011 m. gegužės 5 d., ketvirtadienis

Kai alkanas pilvas urzgia - vištienos salotos

Ar po darbo grįžę namo gaminate vakarienę?
a) Dažniausiai taip;
b) Dažniausiai ne, užkandu ką esu nusipirkęs/usi;
c) Ne, grįžtu pavalgęs/nevakarieniauju;
d) N/N


Kartais jau nežinai kuo tikėti - protu ar intuicija, racionalumu ar širdies balsu. Kartais taip norisi plaukti pasroviui. Gal tai vadina pasikliauti likimu. Kartais, kai galva sukasi nuo svarstymų už ir prieš, tereikia sustoti ir atsakymas pats randasi. O kartais reikia imti likimo vadeles į savo rankas ir porą kartų krestelėti bizūnu, tegul ir niekam į kailį, tegul ir vardan įspūdžio. 




Kai pavasaris neatėjęs išeina. Kai pilvas suokia serenadas po dienos darbų, rūpesčių ir reikalų. Greita, truputį šilta ir skanu.





4 porcijos (2 suaugusiems, 2 vaikiškos)

  • 500 g. vištos krūtinėlės;
  • 2 šaukštai migdolų skaldytų;
  • 2-3 pomidorai
  • salotų lapų;
  • 2 skilteles česnako;
  • agurko;
  • paprikos;
  • citrinos sulčių;
  • alyvuogių aliejaus;
  • grustų pipirų;
  • druskos.



  1. Vištos krūtinėlę supjaustome, apibarstome prieskoniais, česnaku, migdolais ir iškepame;
  2. Supjaustome pomidorus, agurkus, papriką, česnaką;
  3. Apšlakstome citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi;
  4. Sudedame iškepusią vištieną.
  5. Skanaus.


Kategorija: dažnai gaminamas patiekalas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą