2011 m. kovo 21 d., pirmadienis

Svajonių saldėsis - ruginis meduolis

Ar galima gimtadienio žvakutes degti ne ant torto?
a) Taip;
b) Jei taip norisi jubiliatui;
c) Jei nėra kitos išeities;
d) Ne, tai simuliacija.
e) N/N








Saldus kaip medus. Kvapnus kaip meduolis. Skanus koks gali būti mėgiamiausias saldėsis. Pažymėtas ilgesio ženklu - nes valgytas su geriausia, toli gyvenančia ir retai matoma drauge. Tikras, koks gali būti tikras namuose su meile gamintas.


Kai su dukryte rinkomės kokį tortą iškepti jos gimtadieniui - nedrasiai ji sumurmėjo, o galima ne tortą, galima kokį pyragą, kurį ir aš mėgstu. Ir žinote ką ji mėgsta labiausiai - neįtikėtina - ruginį meduolį. Ačiū Forellei įkvėpusiai tokiam eksperimentui. Jis mūsų šeimoj labai pasiteisinęs.http://www.forellesreceptai.lt/ruginiu-miltu-meduolis
(Šiandien vienoje senoje knygoje užtikau dar ir ruginio torto receptą, reiks būtinai išbandyti).

3 komentarai:

  1. Pirmiausia, sveikinimai dukrytei gimtaidienio proga!
    Džiaugiuosi, kad šis meduolis toks patikęs, jog net vietoj torto kepate :) Mano matytas ruginis tortas buvo iš ruginės duonos, o jūsų gal irgi panašus

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už sveikinimus. O šis ruginis meduolis tikrai jos valgomas saldėsis. Sakė tik tokį ir į darželį nešis draugus pavaišinti.
    Ruginis tortas aprašytas kaip tortas, tik, ten nurodomas sviestinis kremas kiek atgraso. Bet, kad jau turiu ruginių kepinių mėgėją (ruginiai meduoliukai sausainiukai patiko, ir ruginė duona jos mėgiama) reiks išbandyti šią savaite ir tortą. Raportuosiu kaip sekėsi :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Lauksiu torto receptuko. Man irgi patiko ką gaminau iš ruginių miltų

    AtsakytiPanaikinti