2011 m. gegužės 16 d., pirmadienis

Saulėtos sekmadienio popietės akcentas - keptas Brie sūris su migdolais ir rozmarinais

Ar mėgstate maistines naujoves?
a) Taip;
b) Kartais;
c) Ne;
d) N/N




Nutįsęs saulės spindulys pro debesų properšą, nuskaidrina dieną. Susitikimas su seniai matytais draugais praturtina bendravimu ir gera nuotaika dieną. Mažų dalykų, įspūdžių ir nuotaikų variacijos suteikia laimės ar bent jos iliuziją. Pamatyti išsiskleidusį naują žiedą, užsikrėsti vaiko juoku, pabūti pačiu savimi, paliekant kaukių kolekciją dūlėti spintoje - taip maža, ir tuo pat metu taip daug.










  • brie sūrio;
  • 1-2 šaukštai kapoto šviežio rozmarino;
  • 50-60 g migdolų;
  • 2-3 šaukštai skysto medaus.

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 C.
  2. Susmulkiname migdolų riešutus arba naudojam migdolų plokšteles.
  3. Medų sumaišome su smulkintu šviežiu rozmarinu ir riešutais.
  4. Sūrį dedame ant folijos ir iš jos suformuojame lyg dubenėlį. 
  5. Ant viršaus uždedame riešutų, rozmarinų ir medaus masę.
  6. Kepame apie  20 min. 
p.s. mums labai patiko užsitepti ant naminės duonelės (prie balto vyno taurės).



Šaltinis: http://www.zaidimuaikstele.lt



Kategorija: Pirmą kartą gaminta
10/10
Ar gimčiau dar kartą? Taip.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą