2011 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Pietūs senoviškai - jautienos troškinys su daržovėmis

Ar darbo dienomis grįžtate pietauti į namus?
a) Taip;
b) Kartais;
c) Ne;
d) N/N







Kaip dėliojasi gyvenimas? Diena prilimpa prie dienos. Iš įpročio mes vertinam ką žinom ir pažįstam. Saugumo jausmas užvaldo ir besinori nieko keisti. Paskui susivoki, kad nebemoki prisistatyti  nepažįstamiems. Žinomos ir intuityviai nujaučiamos prisistatymo strategijos nunyksta nenaudojamos. 
Ir ką darysi, kai vieną dieną galbūt vėl pajausi naujų veidų alkį?... Tyliai rysi akimis juos. O pats išliksi kietas ir neįminamas? Ar griūsi stačia galva pasitikdamas naujus potyrius? Lyg kolekcininkas drugelius, persmeigsi prisiminimų vinukais sutiktus ir pažintus žmones, ir būsi ramus - misija įvykdyta. 






3- 4 porcijos
  • jautienos gabalėlio 500 g.
  • cukinijos vidutinio dydžio;
  • 1 svogūno;
  • 1-2 skiltelės česnako;
  • 1 paprika;
  • 1 skardinė konservuotų pomidorų;
  • 10 pievagrybių;
  • prieskonių (džiovintų petražolių, maltų pipirų).

  1. Mėsą supjaustome juostelėmis, apkepiname;
  2. Užpilame vandens ir patroškiname;
  3. Susmulkiname svogūną ir česnaką ir apkepiname;
  4. Supjaustome papriką ir cukiniją juostelėmis ir dedame kepti kartu su mėsa;
  5. Sudedame nuplautus ir per pusę perpjautus pievagrybius;
  6. Sudedame susmulkintus troškintus pomidorus;
  7. Sudedame prieskonius ir troškiname.

Kategorija: Gaminta pirmą kartą.
10/10
Ar gaminsiu dar kartą? Taip.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą