2012 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Atgaiva po švenčių maratono- vaisių salotos su ožkos sūriu


Kartais gyvenime būna atradimų, kai tai, kas ilgą laiką atrodė nepriimtina, neskanu, negražu vieną dieną ima ir pasikeičia. Gal skonis labiausiai iš tų dalykų - skonis lavinimas, prisijaukinamas. 
Kartais gyvenime būna, kad pamiršti kuo tiki, kas tau yra svarbu. 
Kartais gyvenime būna, kad nuvilia žmonės, draugai. 
Kartais gyvenime reikia sustoti, kad galėtum pamatyti kaip gyvenimas, lyg milžiniškas buldozeris traiško viską aplink - svajones, tikėjimus, pasiryžimus, įsipareigojimus, ambicijas. Palikdamas šleifą standartų, rutiną ir pilką kasdienybę ir mažą, mažą galimybę būti kitokiu, o gal tiesiog būti savimi.




  • 1 didelis persimonas, ar pora mažesnių,
  • 6 mandarinai,
  • 200 gramų šviežio ožkos sūrio,
  • 1 šaukštas Dijono garstyčių,
  • 2 šaukštai skysto medaus,
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
  • 0,5 šaukšto citrinos sulčių.


1. Nulupame persimoną (us), supjaustome gabalėliais.
2. Sudedame persimonų gabalėlius ir mandarinų skilteles į dubenį, ant viršaus – sūrio gabalėlius.
3. Padažo komponentus (garstyčias, medų, citrinos sultis, alyvuogių aliejų) supilame į užsukamą indą ir gerai išplakame. Apliejame salotas padažu. 
Skanaus!





http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/salotos-su-persimonais-mandarinais-ir-ozkos-suriu.d?id=53408937


Kategorija : Gaminta pirmą kartą
9/10
Ar dar gaminsiu? Taip.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą