Ar jūs buvote kada nekaltai apkaltintas?
a) Taip, turiu tokios skaudžios patirties;
b) Ne, niekada taip nebuvo;
c) Neprisimenu tokios situacijos.
4 porcijos
• vištienos gabalėlių (dvi šlaunelės, du sparneliai, su kumpeliai)
• 250 g avinžirnių
• skardinės smulkintų konservuotų pomidorų
• 2 v.š. aliejaus
• 1 didelis svogūnas
• 2 česnako skiltelės
• žiupsnis kumino
• a.š. kario
• a.š. imbiero (naudojau džiovintą)
• šviežiai grustų juodųjų pipirų
• druskos (pagal skonį)
• lauro lapo
• saliero lapelių (nebūtina)
• skardinės smulkintų konservuotų pomidorų
• 2 v.š. aliejaus
• 1 didelis svogūnas
• 2 česnako skiltelės
• žiupsnis kumino
• a.š. kario
• a.š. imbiero (naudojau džiovintą)
• šviežiai grustų juodųjų pipirų
• druskos (pagal skonį)
• lauro lapo
• saliero lapelių (nebūtina)
- Užmerkite avinžirnius kelioms valandoms. Išmirkytus avinžirnius verdame apie 35 minutes.
- Tada nupilkite vandenį ir paliekame juos kurį laiką ramybėje.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų, kuriame apkepiname smulkintą svogūną ir česnaką.
- Suberiame kuminą (arba kmynus) ir paskrudiname kokią minutę;
- Sudedame kubeliais supjaustytą vištieną.
- Apkepiname vištieną iš visų pusių. Suberiame prieskonius: ciberžolę arba karį, imbiero, išmaišome.
- Suberiame avinžirnius, supilame pomidorų tyrę, įmetame lauro lapelį, saliero lapelių, pabarstome druska ir šviežiai maltais pipirais.
- Troškiname ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių.
- Skanaus :)
http://www.tastyart.lt/2010/02/indiskas-avinzirniu-troskinys-su-vistiena/
Kategirija: Gaminta pirmą kartą
10/10
Ar dar gaminsiu? Taip!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą