2011 m. birželio 12 d., sekmadienis

Stiprūs esame, kol tikime savim. Vištiena su avinžirniais ale Indiškai


Ar jūs buvote kada nekaltai apkaltintas?
a) Taip, turiu tokios  skaudžios patirties;
b) Ne, niekada taip nebuvo;
c) Neprisimenu tokios situacijos.


 Teisingumas, tiesa, teisybė. Kaip rasti tiesą, kai du žmonės kalba priešingas tiesas. Tikėtinai vienas meluoja, gindamas savo orumą, gindamasis nuo negarbės... O kitas neturi kaip apsiginti, nes pralaimi amžiumi, pareigom, neturiu liudininkų - nes situacija daugiau nei absurdiška. Tiesa ir melas. Juoda ir balta. Gyvenimo pamokos, gerai, kad neypatingai skaudžios, bet parodančios, kad manipuliacijos ir melas į akis yra akivaizdūs gyvenimo faktai, net ir iš tų žmonių lūpų, kurie turi būti gyvenime teisingiausi...







4 porcijos
•  vištienos gabalėlių (dvi šlaunelės, du sparneliai, su kumpeliai)
• 250 g avinžirnių
• skardinės smulkintų konservuotų pomidorų
• 2 v.š. aliejaus
• 1 didelis svogūnas
• 2 česnako skiltelės
• žiupsnis kumino
• a.š. kario
• a.š. imbiero (naudojau džiovintą)
• šviežiai grustų juodųjų pipirų
• druskos (pagal skonį)
• lauro lapo
• saliero lapelių (nebūtina)
  1. Užmerkite avinžirnius kelioms valandoms. Išmirkytus avinžirnius verdame apie 35 minutes.
  2.  Tada nupilkite vandenį ir paliekame  juos kurį laiką ramybėje.
  3.  Keptuvėje įkaitiname aliejų, kuriame apkepiname smulkintą svogūną ir česnaką.
  4.  Suberiame kuminą (arba kmynus) ir paskrudiname kokią minutę;
  5. Sudedame kubeliais supjaustytą vištieną. 
  6. Apkepiname vištieną iš visų pusių. Suberiame prieskonius: ciberžolę arba karį, imbiero, išmaišome.
  7. Suberiame avinžirnius, supilame pomidorų tyrę, įmetame lauro lapelį, saliero lapelių, pabarstome druska ir šviežiai maltais pipirais. 
  8. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių. 
  9. Skanaus :)




http://www.tastyart.lt/2010/02/indiskas-avinzirniu-troskinys-su-vistiena/

Kategirija: Gaminta pirmą kartą
10/10
Ar dar gaminsiu? Taip!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą